torstai 8. marraskuuta 2012

Rocky Road


Sulata haluamasi suklaa mikrossa tai vesihauteessa, sekoita joukkoon ainakin vaahtokarkkeja ja (suola)pähkinöitä. Mukaan voi laittaa myös rusinoita, riisimuroja, värikkäitä suklaarakeita tai keksimurua (tai mitä haluatkin). Laita seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Koristele vielä pinta vaahtokarkeilla. Laita massa jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa paloiksi.

Helppoa herkkua, vaikka joululahjaksi! 


10 kommenttia:

  1. tätä pitää tehdä,ohje on ollut odottamassa jo pitkään...nam

    VastaaPoista
  2. Kokeilulistalla on ollut jo kauan. Koskahan toimertuisi tekemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lista vain kasvaa ja kasvaa..:D Tuttu tunne. Minä kokeilin näitä jo edellisen blogin aikana, nyt tein uudelleen koska halusin päivittää kuvankin.

      Poista
  3. Nää on niin hyviä!!! Taidanpa tosiaan tehdä näitä joululahjaksi!!

    VastaaPoista
  4. Taattua herkkua, vaikka minkälaisena versiona. Olen tehnyt monet kerrat ja vienyt kyläreissuviemisinä ja koonnut kollegoille herkkupaketteihin joulun aikana.... kaikki ovat tykänneet. Ja tähän saa upotettua kaikki jämät suklaalevyistä, mikä vaan passaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin oli kaappiin jäänyt jämäsuklaita ja kaikki päätyivät tähän herkkuun, näppärää. Kyllä tästä suurin osa varmasti pitää.:) Olisipa lapsena ollut tällaisia herkkuja, on näitä ihan kiva tehdä aikuisenakin:P

      Poista
  5. jos joululahjaksi tätä väsää niin milloin sitä kannattaa tehdä ,että säilyisi hyvänä myös ettei lahjan saaja saa pilaantunutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsetehdyt makeiset säilyvät aina vähemmän aikaa, kuin ostetut, joten on vaikea arvioida kuinka kauan ne säilyvät. Viikkoa ennen voi varmasti tehdä, säilyttäisin kuitenkin viimeiseen asti viileässä, pimeässä paikassa ja rasiassa, ettei tule muita makuja / hajuja. Toivottavasti tästä vastauksesta on edes jotain hyötyä sinulle.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥