torstai 7. helmikuuta 2013

Lämpimät ruisleivät sweet chili-kastikkeella


Mietin, kehtaanko blogata lämpimistä voileivistä, mutta makunsa puolesta ovat paikkansa täällä ansainneet. Tuo Sweet Chili & Pineapple-kastike on vain niin hyvää! Tulipa todella nopeasti helppoa ja hyvää iltapalaa, kun ruisleivät eivät sellaisenaan näyttäneet enää kelpaavan.

Lämpimät ruisleivät Sweet Chili-kastikkeella

- Ruispuikuloita + margariinia leipien voiteluun
- Pirkka Sweet Chili & Pineapple-kastiketta
- Kalkkunaleikkelettä
- Ananasrenkaita
- Salaattijuustokuutioita (kevyt)
(orergano, basilika, minttu, valkosipuli, mustapippuri, paprikarouhe, rakuuna, fenkoli, vuorisuola (10%) , sitruunahappo)
- Mozzarellajuustoraastetta

Tykkään hirmuisesti tuosta Olympos-maustesekoituksesta! Sopii mm. salaatteihin, kuten esim. Kreikkalaiseen salaattiin erinomaisesti.:)

4 kommenttia:

  1. Lämpimät voileivät on hyviä. Niistä saa helposti ja nopeasti uunissa tai mikrossa väli- tai iltapalaa.:) Tykkään myös tuosta Olympos-sekoituksesta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeaa ja hyvää välipalaa on, ja tuleepahan käytettyä leivät, jotka eivät enää muuten tee kauppaansa.:) Olen kyllä ollut tyytyväinen kaikkiin mausteisiin joita tilasin. Kalamaustemylly ja tämä Olympos ovat olleet eniten käytössä.;)

      Poista
  2. nyt en ymmärrä,kommentoin mielestäni tännekkin,mutta mitään ei näy :( kirjoitin jotenkin,että:kyllä kannatti postata tämäkin,mukava saada uusia vinkkejä lämppäreihin =)
    (en tiedä minne kommenttini katoaa):(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa outoa, välillä löydän kommentteja roskapostikansiosta, mutta eivät kommenttisi olleet sinnekään päätyneet.:( Eipä sitä aina ymmärrä tätä bloggausta..:O Kiitos kommentista, mukava kuullta..:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥