torstai 7. maaliskuuta 2013

Lohisalaatti


Tällaisia ruokaisia lounassalaatteja tulee tehtyä aika usein. Mitä enemmän kevättä kohti mennään, sitä paremmin salaatit taas maistuvat. Edellisen päivän ruoalta jäi pari perunaa, joten nekin päätyivät salaattiin.

Lounassalaatti lämminsavulohella

jäävuorisalaattia pilkottuna
punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja puolitettuina
pari kylmää perunaa kuutioina
pätkä kurkkua kuutioina
pari coctailkurkkua pienenä silppuna
lämminsavulohta
fetaa (salaattijuusto) murustettuna / kuutioina
basilikaa (tai esim. tilliä tai persiljaa) koristeluun
2 kananmunaa lohkottuina
sitruunapippuria
(sitruuna)oliiviöljyä
sitruunamehua

8 kommenttia:

  1. Nyt voisin hyvinkin syödä tuollaisen salaatin. Nälkä alkaa jo kaihertaa ja näyttää niin hyvältä!:) Kevyemmät ruoat alkaa sitä enemmän maistua mitä pidemmälle kesää kohti mennään. Talvella taas kaipaa jotain tuhdimpaa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sopivaa lounasruokaa, maittavaa ja kevyttä. Talvisin tulee tehtyä tuhdimpia ruokia.:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Askartelin itte, kiitti. On herkullista, mieskin tykkäsi.:)

      Poista
  3. tämä olisi juuri minun makuuni,NAM :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä herkullista, varmasti monen makuun.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥