lauantai 8. kesäkuuta 2013

Mansikka-halloumisalaatti


Viime kesänä ihastuin aivan mielettömästi halloumi-juustoon. Sitä sitten grillailimmekin melkein joka kerta. Yksi lemppareistani oli kanapihvien, ananaksen ja halloumin yhdistelmä. Tänään halloumista syntyi tämä herkullinen salaatti!

Mansikka-halloumisalaatti

jäävuorisalaattia
kurkkua
tomaattia
kesäsipuli varsineen
1 pkt (250 g) halloumi-juustoa
mansikoita
pala vesimelonia
mintunlehtiä

Paista halloumi-viipaleet kuivalla pannulla tai grillissä molemmin puolin. Jäähdytä. Huuhdo sillä aikaa salaatin ainekset. Revi salaatti, kuutioi kurkku ja vesimeloni, lohko tomaatit, puolita mansikat ja pilko sipuli. Kokoa salaatti ja viimeistele mintunlehdillä. Salaatin kera voi tarjoilla esim. balsamiviinietikkaa.


Kesäruokaa meidän makuumme: Itse graavattua lohta, uusia perunoita, valkokastiketta, kananmunaa & mansikka-halloumisalaattia.

Vielä ihanat raparperiherkut jälkiruoaksi kahvin kera. Voiko parempaa toivoa!

6 kommenttia:

  1. Näyttää todella herkulliselta! Halloumi juusto on niin hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä oli täydellinen makean ja suolaisen liitto.:) Halloumi kuuluu kesään.:)

      Poista
  2. Herkullisen näkönen salaatti ja tuo ruoka-annos, nam..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Mieluusti söisin tuollaisen annoksen jälleen! Ruoka johon en ikinä kyllästy!

      Poista
  3. Halloumi on mielettömän hyvää. Ihanaa salaateissa paistettuna tai grillattuna. Tosi kaunis salaatti! Mansikoiden kanssa halloumi sopiikin hienosti yhteen.:) Juuri tuollainen kesäruoka on meidänkin mieleen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, halloumi on herkkua! Kiitos.:) Tämä salaatti oli kiva, ja suolainen ja makea sopivat hyvin yhteen. Olikin hyvää ruokaa.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥