maanantai 24. kesäkuuta 2013
Tomaatti-mozzarella pastasalaatti & yrttiöljy
Bella Baie -blogista nappasin idean tähän salaattiin. Muokkasin reseptin mieleisekseni. Hyvää ja helppoa salaattia ja ihan kivaa vaihteluakin!
Tomaatti-mozzarella pastasalaatti
200 g kukkamakaronia
2 rasiaa á 250 g kirsikkatomaatteja, keltaisia ja punaisia
2 pkt á 125 g mozzarellapalloja
pari kourallista rucolaa ja
basilikanlehtiä
Keitä pasta ohjeen mukaan runsaassa vedessä reilulla suolalla. Valuta ja anna jäähtyä täysin. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita pastan mukaan. Sekoita mukaan yrttiöljy. Lisää lopuksi, juuri ennen tarjoilua, mozzarellapallot, basilikanlehdet ja rucola. Halutessasi voit vielä paahtaa sekaan pinjansiemeniä.
Basilikaöljy
½ nippua basilikaa
1 valkosipulinkynsi
1/2-1 rkl sormisuolaa
mustapippuria
1 dl basilikaoliiviöljyä
Hienonna basilika, valkosipuli, sormisuola ja mustapippuri huhmareessa. Valuta sekaan oliiviöljyä hiljalleen ja sekoittele, jotta maut tasaantuvat. Kaada koko yrttiöljy pastasalaatin sekaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanat ainekset tässä ja kiva tuo basilikaöljy kastikkeena.:)
VastaaPoistaKyllä on ja kastike oli piste iin päälle.:)
PoistaNäyttää aivan ihanalta!
VastaaPoistaKiitos. Ihanaa tämä oli.:)
Poista