torstai 4. heinäkuuta 2013

Kotoilijan kakku


Tässä taas yksi oikein hyvä ja helppo kahvikakkuresepti, jonka löysin Tupun tupa -blogista. Kakku valmistuu nopeasti, sillä kaikki ainekset vain sekoitetaan keskenään ja kaadetaan vuokaan. Kesällä helpot ohjeet ovat parhaimpia, sillä aikaa täytyy jäädä muuhunkin kuin keittiössä puuhailuun. Itse lisäsin vielä suklaarouhetta kakkutaikinan joukkoon. Kakku paranee vanhetessaan!

Kotoilijan kakku

4 1/2 dl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
3 dl sokeria
2 tl inkivääriä
2 tl kanelia
2 tl soodaa
150 g voita
1 dl omenasosetta
( + 1 dl suklaarouhetta)

Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja kaada voideltuun sekä korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 170 asteessa n. 1 h 15 min.

6 kommenttia:

  1. Näyttää mehevältä ja herkulliselta.
    Pitäisi tehdä, kuulostaa niin helpolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä olikin oikein mehevää ja hyvää kakkua, omenahillo antoi miellyttävän rakenteen. Kannattaa kokeilla.

      Poista
  2. Minullakin on tarkoitus tehdä tätä jonkinlaisena versiona... uusimmassa leivotaan-lehdessä oli kans muutamia kivan oloisia kahvikakkureseptejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli niin helppo resepti, joten pitihän sitä heti kokeilla. Varmasti teen uudestaankin, varsinkin seuraavana päivänä kakku oli jo selvästi parempaa.

      Poista
  3. Kiva resepti. Ja tuolla sydänvuoalla tulee tosi nättejä kakkuja.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ja helppo! Tuo sydänvuoka on ihana.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥