torstai 4. heinäkuuta 2013
Kotoilijan kakku
Tässä taas yksi oikein hyvä ja helppo kahvikakkuresepti, jonka löysin Tupun tupa -blogista. Kakku valmistuu nopeasti, sillä kaikki ainekset vain sekoitetaan keskenään ja kaadetaan vuokaan. Kesällä helpot ohjeet ovat parhaimpia, sillä aikaa täytyy jäädä muuhunkin kuin keittiössä puuhailuun. Itse lisäsin vielä suklaarouhetta kakkutaikinan joukkoon. Kakku paranee vanhetessaan!
Kotoilijan kakku
4 1/2 dl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
3 dl sokeria
2 tl inkivääriä
2 tl kanelia
2 tl soodaa
150 g voita
1 dl omenasosetta
( + 1 dl suklaarouhetta)
Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja kaada voideltuun sekä korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 170 asteessa n. 1 h 15 min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää mehevältä ja herkulliselta.
VastaaPoistaPitäisi tehdä, kuulostaa niin helpolta.
Tämä olikin oikein mehevää ja hyvää kakkua, omenahillo antoi miellyttävän rakenteen. Kannattaa kokeilla.
PoistaMinullakin on tarkoitus tehdä tätä jonkinlaisena versiona... uusimmassa leivotaan-lehdessä oli kans muutamia kivan oloisia kahvikakkureseptejä.
VastaaPoistaTämä oli niin helppo resepti, joten pitihän sitä heti kokeilla. Varmasti teen uudestaankin, varsinkin seuraavana päivänä kakku oli jo selvästi parempaa.
PoistaKiva resepti. Ja tuolla sydänvuoalla tulee tosi nättejä kakkuja.:)
VastaaPoistaKiva ja helppo! Tuo sydänvuoka on ihana.:)
Poista