torstai 8. elokuuta 2013
Karamellisoidut nektariinit & vaniljajäätelöä
Taas tuli tehtyä tätä helppoa ja ihanan kesäistä jälkiruokaa mökillä grilliruoan päätteeksi. Syksyllä tätä voi tehdä omenoista ja lisätä pähkinöitä joukkoon.
Karamellisoidut nektariinit
5 annosta
6 nektariinia
2 tl hunajaa
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita
Tarjoiluun
1 l vaniljajäätelöä
Pese ja lohko nektariinit. Mittaa ainekset pannulle ja kiehauta seos. Lisää nektariinilohkot joukkoon ja anna muhia muutama minuutti. Anna nektariinien hieman jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoile vaniljajäätelön kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oh! Ihana uusi aloituskuva blogissasi! :) Ja hyvännäköistä jälkkäriä!
VastaaPoistaKiitos! Vaihtelu virkistää ja bougainvillea on minusta hirveän nätti. Jäätelö maistuu helteellä.:)
PoistaUpea banneri. Herkullinen annos, nam..
VastaaPoistaKiitos kaunis.:) Saisinpa kotonakin bougainvilleani kukkimaan!
PoistaHerkullisen näköistä! Erilaiset lämpimät hedelmät ja kylmä jäätelö on hyvä yhdistelmä.:)
VastaaPoistaKiitos. Samaa mieltä olen!:)
PoistaOnpas ihanan näköinen annos! :)
VastaaPoistaKiitos.:) Jäätelö suli vain tosi nopeaa, kun oli +30 astetta lämmintä ja nektariinit olivat vielä lämpimiä, mutta ei kivikova jäätelö olekaan kiva.;)
Poistanam,iso nam...olenkohan koskaan tehnyt,persikkaa kyllä mutta nektariinia,hmm..kokeillaan
VastaaPoistaTällaiset jälkiruoat ovat helppoja ja nopeita. Persikatkin passaavat hyvin.:)
Poista