torstai 8. elokuuta 2013

Karamellisoidut nektariinit & vaniljajäätelöä


Taas tuli tehtyä tätä helppoa ja ihanan kesäistä jälkiruokaa mökillä grilliruoan päätteeksi. Syksyllä tätä voi tehdä omenoista ja lisätä pähkinöitä joukkoon.

Karamellisoidut nektariinit

5 annosta

6 nektariinia 
2 tl hunajaa
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita

Tarjoiluun
1 l vaniljajäätelöä

Pese ja lohko nektariinit. Mittaa ainekset pannulle ja kiehauta seos. Lisää nektariinilohkot joukkoon ja anna muhia muutama minuutti. Anna nektariinien hieman jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoile vaniljajäätelön kera.

10 kommenttia:

  1. Oh! Ihana uusi aloituskuva blogissasi! :) Ja hyvännäköistä jälkkäriä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaihtelu virkistää ja bougainvillea on minusta hirveän nätti. Jäätelö maistuu helteellä.:)

      Poista
  2. Upea banneri. Herkullinen annos, nam..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis.:) Saisinpa kotonakin bougainvilleani kukkimaan!

      Poista
  3. Herkullisen näköistä! Erilaiset lämpimät hedelmät ja kylmä jäätelö on hyvä yhdistelmä.:)

    VastaaPoista
  4. Onpas ihanan näköinen annos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.:) Jäätelö suli vain tosi nopeaa, kun oli +30 astetta lämmintä ja nektariinit olivat vielä lämpimiä, mutta ei kivikova jäätelö olekaan kiva.;)

      Poista
  5. nam,iso nam...olenkohan koskaan tehnyt,persikkaa kyllä mutta nektariinia,hmm..kokeillaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset jälkiruoat ovat helppoja ja nopeita. Persikatkin passaavat hyvin.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥