Pannari maistuu aina!
Banaanipannari
2 kananmunaa
6 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
2 mustunutta banaania
2 tl sokeria
1/2 tl suolaa
1/2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
pari nokaretta voita
Muussaa banaanit haarukalla. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Kaada puolet maidosta joukkoon ja lisää jauhot kevyesti vatkaten. Lisää loppu maito, muussatut banaanit, sokeri, suola, leivinjauhe sekä kardemumma. Sekoita hyvin. Anna pannaritaikinan vetätyä rauhassa puolisen tuntia.
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Heitä uunivuoan pohjalle pari nokaretta voita ja laita vuoka uuniin. Odota, kunnes voi on kokonaan sulanut ja alkaa hieman kuplia. Ota vuoka uunista ja kaada taikina vuokaan. Paista pannaria uunissa 25-30 minuuttia.
- Maustoin pannarin vaniljasokerilla ja jätin kardemumman pois.
Tämä kuulostaakin hyvältä! Vaihtelua tavalliseen pannariin.
VastaaPoistaTotta, tämä on mukavaa vaihtelua.:) Tummuneet banaanit kannattaa hyödyntää. Suosittelen kokeilemaan myös omenapannukakkua, ohje löytyy blogistani!
PoistaBanaanilettuja olen joskus paistanut, muttei ole tullut mieleen laittaa pannariin banaania. Sopii varmasti oikein hyvin. Aina ei mustuneista banaaneista viitsi alkaa kakkuakaan leipomaan.:)
VastaaPoistaHyvää pannaria tuli banaaniversiostakin. Vaihtelun vuoksi suosittelen kokeilemaan.:) Banaaninystävän herkku.
Poista