sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ystävänpäiväleivokset


Vietimme vuosipäiväämme Ystävänpäivänä. Tein nämä mokkapalaleivokset ja ihanan mansikkaisen juustokakun. Ystävänpäivänä oli niin monta syytä juhlaan. Vuosipäivä - viisi vuotta yhdessä, miehen työpaikan säilyminen, syntymäpäiviä lähipiirissä. Välillä on hyvä pysähtyä; pysähtyä ja huomata olevansa onnellinen. Huomata, että omassa elämässä on oikeat ihmiset läsnä, ne tärkeimmät. Kiitos että olet olemassa. Voimavarani.


Rakkaus?
Lyhin tie sydämestä toiseen:
suora viiva.

Maurice Bedel

8 kommenttia:

 1. Onnea vuosipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 2. Ihanan suloiset leivonnaiset. Juuri sopivat juhlistamaan vuosipäiväänne ja ystävänpäivää.:) Kiva kuulla, että työpaikka säilyy.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Tuollaisia uutisia kuulee aina mielellään.:) Nyt on taas elämä sen osalta hetkeksi turvattu.

   Poista
 3. On ollut syytä juhlaan! Ihania leivoksia!!

  VastaaPoista
 4. Oi miten suloiset!!Paljon Onnea vuosipäivästä ja ihanaa, että puolisosi työpaikka säilyi!!Kyllä sitä välillä pitää oikein pohdiskella miten onnellinen saa olla,välillä sen arjen kiireessä lähes unohtaa... on kiva koti,terveyttä,perhe,sukulaiset jne.mitä muuta sitä tarvitsee...vaikka haaveillahan saa, se on ihan ilmaista hupia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilijaana.:) Arkena usein unohtaa kaiken kohtaamansa onnen, kun on kova kiire ja väsymys painaa. Onneksi välillä on aikaa hemmotella läheisiä ja pysähtyä rentoutumaan.:) Haaveita pitää olla! Eihän sitä muuten jaksa ollenkaan.;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥