Helppoa ja hyvää, vaikkapa leffaevääksi viikonloppuna. Täytä leipä mielesi mukaan ja laita hetkeksi uuniin ja iltapala on valmis!
Täytetty ranskanleipä
1 ranskanleipä
1 rasia Crème Bonjour tuorejuustoa
(esim. ruoho- tai valkosipuli)
leikkelettä
juustoa
(cheddar, mozzarella/emmental)
Viipaloi leipä niin, että palat jäävät pohjasta hieman kiinni toisiinsa. Voitele välit tuorejuustolla. Lisää väleihin kinkkua ja juustoa. Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, tai kunnes juusto on sulanut.
Voi ku kiva ohje! Kiitos tästä. :)
VastaaPoistaKiva että innostuit. Oleppas hyvä.:)
Poistavoi mitä herkkua..eipä olla tehty aikohin...tämä on vähän semmoista mättöruokaa,vai miten sitä sanotaan ;) meillä syöTiin eilen naistenpäivämättöä,itsetehtyjä hampurilaisia ja ranskiksia ;D
VastaaPoistaKyllä, tämä on tosiaan mättöruokaa.;) Sopii kyllä hyvin näin viikonlopulle.:) Kiva, kun voi vaihdella täytteitäkin mielensä mukaan.:) Tällainen iltapala valmistuu tuossa tuokiossa.
PoistaIhanan näköistä! Itse kiinnostuin joskus sellaisesta leivästä kuin pull apart bread. Tämä sinun leipä on helpompi versio kun ei tarvitse tehdä sitä leipää itse ;D
VastaaPoistaOlen kuullut tuosta pull apart breadista. Sitä täytyy kokeilla! Tämä valmistuu ihan hetkessä.;)
PoistaOn hyvvee! Meilläkin muutamaan otteeseen tehty, myös patongista (helpompaa syödä, mukamas). Ekalla kerralla tehdessä jotenkin haasteellista oli syönti, ei teko. Yritettiin vissiin liian siististi syödä.
VastaaPoistaOn hyvvee ja helppoo!:)
PoistaOoooiii....jos vaikka ens viikonloppuna tällaista,nam...
VastaaPoistaKokeile ihmeessä!
PoistaHerkkuleipä!:) Meillä tykätään tällaisista. Mielellään tehdä joskus aina iltasyömiseksi.:)
VastaaPoistaKiitos, niin oli.:)
PoistaJuuri eilen selitin miehelleni, että tällaista voisi tehdä ja nyt se ohje käveli taas vastaan :) Selkeä enne, tätä on tehtävä ;)
VastaaPoistaHauska sattuma! Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Mahtava väli- tai iltapala ja hieman vaihtelua.
Poista