sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Lämmin tomaatti-halloumisalaatti


Tämä salaatti syntyi mitä-kaapista-löytyy perjaatteella. Minulla oli paljon kypsiä tomaatteja, jotka paistoin pannulla oliiviöljyssä ja maustoin meiran lämpimällä mausteseoksella jossa on tomaattia, timjamia, mustapippuria, paprikaa, valkosipulia, karhunlaukkaa ja oreganoa.


Lämmin tomaatti-halloumisalaatti

jäävuorisalaattia
friseesalaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
basilikaa

kypsiä tomaatteja
meiran tomaattista pasta- ja yleismaustetta
mustapippuria
sormisuolaa

1 pkt halloumijuustoa tai grillijuustoa

Huuhtele salaattiainekset. Revi salaatti, pilko kurkku paloiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Kokoa salaattipohja vadille.

Puolita kypsät tomaatit. Mausta puolikkaat ja paista tomaatteja hetki kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Paahda grillijuusto kuumalla kuivalla pannulla.

Kokoa salaatti loppuun ja koristele tuoreella basilikalla.

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta ja on hyvät ainekset. Halloumi on hyvää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja. Halloumi on ihan suosikkini salaatissa. Kesällä sitä tulee grillattua kokoajan.;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥