sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Makkarapasta


Teemme pastaa usein arki-iltoina, kun ruokaa on saatava nopeasti pöytään työpäivän jälkeen ja keittiössä seisoskelu ei innosta. Kivikylän tuotteisiin olemme tykästyneet, ja niitä varmaan vajaan viikon päästä juhannuksenakin grilliin päätyy. Kivikylän makkarat ovat sen verran herkullisia, että maistuvat ihan sellaisenaan grillattuina. Mausteisista makkaroista syntyy myös herkullinen pasta. Onneksi meidänkin kaupasta löytyy Kivikylän tuotteita jo laaja valikoima. Pastaresepti löytyi Maistuis varmaan sullekin! -blogista.

Makkarapasta

500 g Penne -pastaa

Kastike: 
1 - 2 rkl ruokaöljyä 
5 pätkää Kivikylän Tomaatti-Mozzarella makkaraa
1 sipuli
4 - 5 valkosipulin kynttä
1 pitkä, punainen chili
500 g kirsikkatomaatteja
tuoretta timjamia
ripaus sokeria
1 - 2 rkl balsamiviinietikkaa
(suolaa)
tuoretta kanelibasilikaa

Tarjoiluun:
Emmental-juustoraastetta tai Parmesania

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa makkarat siivuiksi. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista makkarasiivut molemmin puolin. Lisää joukkoon kuoritut ja hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet sekä hienonnettu chili. Paista, kunnes sipuli pehmenee. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit, riivittyjä timjamin lehtiä sekä ripaus sokeria. Paista seosta, kunnes tomaatit pehmenevät ihan muhjuksi. Mausta seos balsamiviinietikalla ja tarkista suola. Lisää pannulle kypsennetty pasta sekä hienonnettua basilikaa. Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään sekaisin. Nosta pannu liedeltä ja tarjoile pasta juustoraasteen kera. 

4 kommenttia:

  1. Pastaa tulee nykyään tehtyä aika useinkin. Se vain on niin helppo ja nopea ruoka arkena, kun on kiirettä eikä edes kauheasti jaksa ruoanlaittoa miettiä. Pasta on kuitenkin aina maistuvaa.:) Nuo Kivikylän maustetut makkarat ovat ehdoton suosikkini.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivikylän tuotteissa on makua. Tykätään muistakin Kivikylän tuotteista, ja usein niitä tulee ostettuakin. Pasta on meilläkin monen päivän pelastus, kun valmistuu niin nopeasti.:)

      Poista
  2. Tätä täytyy myös testata!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥