tiistai 30. syyskuuta 2014

Kanaquesadillat


Tänä vuonna olimme kesämökillä ihan syksyyn asti, sillä sää oli koko syyskuun lämmin ja aurinkoinen. Mökillä ruoanlaitto on hieman toisenlaista, kuin kerrostaloasunnon keittokomerossa. Yhdistävä tekijä on se, että molemmissa keittiöissä saa olla aikamoinen velho, että saa loihdittua jotain uskomatonta. Onneksi tässä blogissa ei yritetä loihtia mitään sellaista. Tilanpuute yhdistää, mökillä hankaluutta tuo myös hyvin rajallinen määrä keittiötarvikkeita ja -koneita.

Yksi ilta paistelin meille mökillä iltapalaksi quesadilloja Pirkan reseptillä. Olivat kyllä tosi hyviä ja helppoja tehdä ihan missä tahansa olosuhteissa. 

Kanaquesadillat
4 kpl

1 rs (500 g) K-Menu marinoituja broilerinfileesuikaleita
1 rkl öljyä
1 (200 g) keltainen paprika
2 kevätsipulin vartta 
1 punainen mieto chilipalko
1 pkt (8 kpl/320 g) vehnätortilloja
4 rkl Pirkka cheddarsulatejuustoa
mustapippuria
1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
2 rkl öljyä

+ murusteltua fetaa
+ lehtipersiljaa
+ punasipulia kevätsipulin tilalle

Kypsennä broilerisuikaleet rasvassa pannulla. Kuutioi paprika ja hienonna kevätsipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna se.

Voitele neljä vehnätortillaa ruokalusikallisella sulatejuustoa. Jaa tortilloille broilerinfileesuikaleet ja kasvikset. Mausta pippurilla. Ripottele pinnalle juustoraaste ja nosta loput tortillat kansiksi.

Paista quesadillat pannulla kohtalaisella lämmöllä tilkassa öljyä yksitellen noin 2 1/2 minuuttia/puoli niin, että juusto sulaa ja täytteet kuumenevat. Voit käyttää kääntämisessä apuna lautasta. Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoa heti.

6 kommenttia:

  1. Nää onkin ollut aika suosittuja just nyt. Täytyypä kai itsekkin kokeilla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile vaan, on tosi hyviä! Täytyy pian tehdä taas uudelleen.:)

      Poista
  2. en ole tehnyt aikoihin,tortilloja ostin juuri viikonloppuna(tein munakas kääröjä);) olisi vielä jäljellä,jospa käyttäisin tämmöisiin loput,nam

    VastaaPoista
  3. Meillä on quesadilloista nyt innostuttu. Niitä on niin kätevä tehdä nopeasti iltapalaksikin. Aina löytyy nykyään kaapista paketti tortilloja. Tortillat on näppäriä pizzapohjinakin, jos pizzanälkä yllättää, muttei viitsi leipoa. Parempia pizzoja tulee tortilloista kuin valmispizzapohjista.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekin tämä on ihan uusi juttu, ja olivat kyllä ihan mielettömän hyviä. Tehdään ihan varmasti toistekin, täytteitä vaihdellen.:) Valmispizzapohjat ovat aika kauheita, ei enää ikinä! Tortilloista saa ihan kivoja pikapizzoja.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥