Kun haluan paistaa sunnuntain brunssille Amerikkalaistyylisiä paksuja pannukakkuja lettupannullani, valitsen usein tämän Valion hyvän ja helpon ohjeen. Muhkeita lettuja tulee juuri sopivasti kahdelle nälkäiselle aikuiselle, jotka rakastavat pannukakkuja!
Muhkeat letut
n. 20 kpl
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
1 muna
1 prk (250 g) maitorahkaa
2 dl maitoa
Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää muna, rahka ja maito. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota hetki ennen paistamista. Valmistele sillä aikaa lisäkkeet ja laita ne tarjolle. Paista keskilämmöllä pieniä, paksuhkoja lettusia. Tarjoa lämpiminä marjasurvoksella höystetyn hillon ja maustetun rahkan kanssa.
Ooh nam mitkä kuvat! Nyt iski kyllä sellainen pannarihimo, että ehkä pakko paistaa näitä viimeistään sunnuntai-aamuna :)
VastaaPoistaKiitti Minka!:)♥ Nämä ovat kyllä niin ihania. Paras mahdollinen aloitus viikonloppuaamuna on kyllä pannarit, nam!
PoistaVoih kun herkullisen näköinen keko ;) Rahka sopii lettuihin tosi hyvin, tykkään :)
VastaaPoistaKiitos Suklaapossu!:) Rahka antaa hyvän koostumuksen pannareihin, toisinaan käytän myös turkkilaista jogurttia, se käy ihan yhtä hyvin.:)
PoistaTämä,on kyllä hyvä ohje...mikä mahtava kasa pannareita 😛
VastaaPoistaTämä kuuluu meillä vakio-ohjeisiin, Valion ohjeista meillä on aina tykätty.:)
PoistaMeillä paistettiin jokunen aika sitten aika useinkin kaikensortin rahkalättyjä, vaan nyt ovat oleet nekin unholassa. Tosi ihanan näkösiä marjojen kanssa.
VastaaPoistaMinä paistelen näitä pikkuisia rahkalettuja kaikkein useimmiten pellillä tehtävän pannukakun jälkeen. Ovat aika nopeita ja helppoja.
Poista