torstai 16. huhtikuuta 2015

Muhkeat letut eli pannukakut

 
Kun haluan paistaa sunnuntain brunssille Amerikkalaistyylisiä paksuja pannukakkuja lettupannullani, valitsen usein tämän Valion hyvän ja helpon ohjeen. Muhkeita lettuja tulee juuri sopivasti kahdelle nälkäiselle aikuiselle, jotka rakastavat pannukakkuja!

Muhkeat letut
n. 20 kpl

3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl leivinjauhetta
1 muna
1 prk (250 g) maitorahkaa
2 dl maitoa

Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Lisää muna, rahka ja maito. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota hetki ennen paistamista. Valmistele sillä aikaa lisäkkeet ja laita ne tarjolle. Paista keskilämmöllä pieniä, paksuhkoja lettusia. Tarjoa lämpiminä marjasurvoksella höystetyn hillon ja maustetun rahkan kanssa.

8 kommenttia:

  1. Ooh nam mitkä kuvat! Nyt iski kyllä sellainen pannarihimo, että ehkä pakko paistaa näitä viimeistään sunnuntai-aamuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Minka!:)♥ Nämä ovat kyllä niin ihania. Paras mahdollinen aloitus viikonloppuaamuna on kyllä pannarit, nam!

      Poista
  2. Voih kun herkullisen näköinen keko ;) Rahka sopii lettuihin tosi hyvin, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suklaapossu!:) Rahka antaa hyvän koostumuksen pannareihin, toisinaan käytän myös turkkilaista jogurttia, se käy ihan yhtä hyvin.:)

      Poista
  3. Tämä,on kyllä hyvä ohje...mikä mahtava kasa pannareita 😛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kuuluu meillä vakio-ohjeisiin, Valion ohjeista meillä on aina tykätty.:)

      Poista
  4. Meillä paistettiin jokunen aika sitten aika useinkin kaikensortin rahkalättyjä, vaan nyt ovat oleet nekin unholassa. Tosi ihanan näkösiä marjojen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä paistelen näitä pikkuisia rahkalettuja kaikkein useimmiten pellillä tehtävän pannukakun jälkeen. Ovat aika nopeita ja helppoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥