tag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post3826233778257411016..comments2023-04-15T17:12:34.066+03:00Comments on Mustikkasuu: Ville Virtasen pannukakkuHeidi/Mustikkasuuhttp://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-15272546517131468202015-12-20T19:11:56.307+02:002015-12-20T19:11:56.307+02:00Tässä asiassa tuntuu tosiaan olevan kaksi koulukun...Tässä asiassa tuntuu tosiaan olevan kaksi koulukuntaa.:) Itse en ole tässä asiassa kovinkaan ehdoton, molemmat versiot kelpaavat.;)Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-78712198478662498622015-12-20T19:10:33.317+02:002015-12-20T19:10:33.317+02:00Meillä taas on aika usein lettuja, vohveleita tai ...Meillä taas on aika usein lettuja, vohveleita tai pannukakkua. Ihan varta vasten niitä tulee tehtyä, esim. keittopäivinä. Pannukakkua teen silloin, kun tuntuu että haluan vähän oikaista.:)Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-13101673182779013422015-12-18T07:43:32.028+02:002015-12-18T07:43:32.028+02:00meillä oli pannaritaikinassa aina hieman sokeria,...meillä oli pannaritaikinassa aina hieman sokeria,mutta opin sitten puolison puolelta sen,että lettu ja pannaritaikinaan ei laitettu sokeria.vilijaanahttps://www.blogger.com/profile/17449788504930980798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-82729902442381646822015-12-04T09:43:00.660+02:002015-12-04T09:43:00.660+02:00Minäkin liputan sokerittoman pannarin puolesta vai...Minäkin liputan sokerittoman pannarin puolesta vaikka makeasta kovasti pidänkin. Perustelut on aika pitkälle samat kuin Nannella tuossa yläpuolella. Sokerillinen versiokin on hyvää, ei sitä ole kiistäminen, mutta juuri tuo suolaisen ja makean yhdistelmä pannarissa kiehtoo eniten. Jostain syystä tulee muutenkin tehtyä harvoin pannukakkua. Aina se kääntyy vohveleiden tai lättyjen puolelle ja niitäkin teen yleensä vain silloin, kun päiväys maitopurkissa alkaa lähestymään.Jack Bauerhttps://www.blogger.com/profile/03597504536043782862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-65691472240223743342015-12-03T10:48:48.658+02:002015-12-03T10:48:48.658+02:00Nykyään olen tottunut syömään kumpaa vaan, sokeril...Nykyään olen tottunut syömään kumpaa vaan, sokerilla tai ilman, mutta lapsuudenkodissani tosiaan tehtiin pannukakku aina sokerittomana. Hyvää se oli ja on edelleen, molemmissa on kyllä puolensa... :) Heh, kiitos!Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-80032223174251632692015-12-02T21:38:49.303+02:002015-12-02T21:38:49.303+02:00Mä olen kans sitä "ei sokeria pannukakkuun&qu...Mä olen kans sitä "ei sokeria pannukakkuun" ihmisryhmää. Kerran tein sellaista sokerista pannukakkua, mutta en saanut syötyä. Ehkä jos sitä söisi ihan sellaisenaan, mutta kun mulla on pakkomielle että pannukakun kanssa pitää aina olla tarjolla makeaa mansikkahilloa ja kermavaahtoa, niin on hyvä kun pannukakku on itsessään vähän suolaista. Mutta makuasioitahan nämä! Jos kahville kutsuisit ja näitä tekisit, niin uskoisin että söisin kuin viimeistä päivää, valittamatta yhtään sokerin määrästä! :D Nanne - Elämää Koivurannassahttps://www.blogger.com/profile/08789427150024649886noreply@blogger.com