tag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post6166473736607626505..comments2023-04-15T17:12:34.066+03:00Comments on Mustikkasuu: Lemon PossetHeidi/Mustikkasuuhttp://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-47502664750306232222014-03-09T10:44:20.129+02:002014-03-09T10:44:20.129+02:00Kiitos! Kyllä tätä kannattaa kokeilla!Kiitos! Kyllä tätä kannattaa kokeilla!Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-91009752707244354072014-02-27T17:50:36.807+02:002014-02-27T17:50:36.807+02:00oi on kyllä ihana kuva ja niin herkullisen näköine...oi on kyllä ihana kuva ja niin herkullisen näköinen jälkkäri...en ole vielä kokeillut minäkään.vilijaanahttp://viltsunruoka.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-19296901379320654622014-02-22T19:43:21.625+02:002014-02-22T19:43:21.625+02:00Kiitos Mimmi M!Kiitos Mimmi M!Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-68837890266236009302014-02-22T19:42:48.125+02:002014-02-22T19:42:48.125+02:00Katja, laitoin sähköpostia tuosta polarisaatiofilt...Katja, laitoin sähköpostia tuosta polarisaatiofiltteristä.:)<br /><br />Minun täytyy kokeilla muita versioita. Ja täytyy kai tuota sitruunaistakin joskus kokeilla uudestaan... Voihan se maku muuttua.Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-1762202637164059482014-02-22T19:00:33.800+02:002014-02-22T19:00:33.800+02:00Ihana kuva!Ihana kuva!Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-11596256930319150082014-02-22T18:59:18.264+02:002014-02-22T18:59:18.264+02:00Minä komppaan Katjaa vastauksellani.... meillä on ...Minä komppaan Katjaa vastauksellani.... meillä on tykätty KAIKISTA posseiteista mitä olen tennyt ja varsinkin niiden hapokkuuden takia. Makeus meinasi alussa minulla hieman tökkiä, vaan kun lisäkkeenä on ollut jotain ei makeaa ja lisuketta aika reilusti, esim mustikoita, niin ihanaa oli. Noista valmiiksi hehkutetuista ruoista minulle on karmaisevin ollut avocadopasta....olen tehnyt useamman kerran ja en vaan ymmärrä sen päälle. Mimmi Mhttp://mimminkeittio.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-28883717108539312962014-02-22T18:41:02.972+02:002014-02-22T18:41:02.972+02:00Pyöröpolarisaatiosuodatin? En ole tuollasesta kuul...Pyöröpolarisaatiosuodatin? En ole tuollasesta kuullutkaan. Nyt meni hankintalistalle, jos sen avulla tosiaan saa noin hyvin heijastuksia pois.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-4291803125037422622014-02-22T17:12:12.958+02:002014-02-22T17:12:12.958+02:00Kiitos. Todella sitruunaisen hapokasta jälkiruokaa...Kiitos. Todella sitruunaisen hapokasta jälkiruokaa. Marjoja kannattaa sen kanssa tarjoilla. Kesällä tuoreet mansikat olisivat kova sana!:)Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-39085390325928253862014-02-22T17:10:50.240+02:002014-02-22T17:10:50.240+02:00Totta, meillä on hyvin samantyyppinen makumaailma....Totta, meillä on hyvin samantyyppinen makumaailma. Eihän tämäkään pahaa ollut, kyllä sen söi. En kuitenkaan ehkä uudelleen tekisi jälkiruokaa ainakaan sitruunasta. Lime tai appelsiini voisi olla ne, joista tykkäisin enemmän. Luulenpa, että seuraavan kerran kokeiluun menee appelsiini. Juurikin sen takia, ettei sillä ainakaan tule liian hapokasta.:)<br /><br />Kiitos kehuista. Varmaan yksi parhaimpia ottamiani ruokakuvia.:) Kuvaa ei ole muokattu mitenkään. Meillä on sellainen tosi vanha tumma senkki, jonka päällä kuva on otettu. En enää voisi kuvitellakaan eläväni ilman pyöröpolarisaatiosuodatinta. Sen avulla voin itse päättää, että minkä verran haluan kuvassa näkyvän heijastuksia. Tästäkin kuvasta sain melkein kaikki heijastukset pois. Taustakin näyttää tuon filtterin ansiosta noin tummalta.:) Heidi/Mustikkasuuhttps://www.blogger.com/profile/03431907717494316718noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-60314843481653513832014-02-22T16:41:45.324+02:002014-02-22T16:41:45.324+02:00Hyvältä kuulostaa ja näyttääkin , nam..:)Hyvältä kuulostaa ja näyttääkin , nam..:)Kirstihttps://www.blogger.com/profile/15786840164767962090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2508657057853232269.post-48936548951626421412014-02-22T13:07:48.787+02:002014-02-22T13:07:48.787+02:00Hei, kerrankin yksi asia, missä meillä ei mene mau...Hei, kerrankin yksi asia, missä meillä ei mene maut yhteen.;) Minä pidän lemon possetista, enkä ole koskaan huomannut, että se olisi liian kirpeää ja hapanta. Juuri sopivan sitruunaista. Mahtaisiko teillä toimia joku muu sitrushedelmä paremmin? Lime, greippi? Appelsiinistakin tulee hyvä, silloin ei ainakaan tule mahdottomasti hapokkuutta.<br /><br />Kuva on ihana ja onnistunut.:) Lasiastioita on aina hankala kuvata heijastumien takia, mutta olet onnistunut ihan nappiin. Ja tykkään tuollaisista mustataustaisista kuvista, niin kuin varmaan olet huomannut.;) Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.com