maanantai 30. heinäkuuta 2012

Uusi alku


Neljä vuotta bloggaamista takana ja uusi alku hiljalleen bloggerissa edessä.
Loppu kesä menee harjoitellessa näissä uusissa kuvioissa.
Lisään parhaimpia ohjeitani tänne uuteen osoitteeseen, mutta on tulossa myös uusia herkkuja kesältä.

Tervetuloa mukaan vanhat tutut ja uudet tuttavuudet!

Mustikkasuu // Melody

7 kommenttia:

 1. Hienoa! Periksi ei anneta!:) Harmittaa tietysti vuosien menetetty työ, mutta tehdään nyt sitten entistä ehommat blogit, eikös.;)

  On tätä bloggeria aikalailla hankalampi käyttää kuin vuodatusta, mutta kai se ajan kanssa alkaa sujumaan.

  VastaaPoista
 2. Aikaisemmin jo kävin kommentin kirjoittamassa, mutta jotain tuli ilmeisesti kämmättyä, kun sitä ei näy.;)

  Juu, ei anneta periksi! Vaikka monen vuoden työ meni hukkaan, niin ei muuta kuin palataan takaisin entistä ehompana. Nyt ei ainakaan postaamisesta ole pulaa, kun voi uudessa hyödyntää vuodatuksen aikaisia.;) Mutta tottakai kaikkea uuttakin sitten sitä mukaa, kun jotain valmistuu.:)

  Aika opetteleminen bloggerin käytössä on! Vuodatus oli todella yksinkertainen tähän verrattuna. Mutta eiköhän me opita... Tuollainen blogiluettelo minunkin pitää koittaa seuraavaksi sivulaatikkoon tehdä. Ja tutkia, miten noihin muihin blogien lukijoihin liitytään. Ja ja ja...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tässä uudessa alussa hyvätkin puolensa. Oikeastaan ihan innostavaa oppia uutta ja järjestää blogia uuteen uskoon!;) Olisi kyllä ollut mukavaa säilyttää vanhakin blogi kaikkine muistoineen.
   Hauskaa huomata kuvia selaillessa, kuinka paljon on kehittynyt vuosien varrella. Nyt on taas hyvä syy kokeilla vanhoja tuttujakin ohjeita uudelleen ja kenties uusia vähän kuvia.:)

   Poista
 3. oi,olet jo päässyt vauhtiin,hienoa =) juuri siksi vuodatuksesta tykkäsin,kun oli niin helppokäyttöinen(niinkuin yllä jo todettiin)...onkohan minusta oppimaan tätä,no mutta katsellaan ja kuullostellaan.Onnea uudelle alulle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuodatus oli selkeä ja helppokäyttöinen. Toisaalta minusta blogger vaikuttaa jo nyt paljon paremmalta, vaikka tosiaan vaikeammalta. Toivottavasti nähdään jatkossakin! Jos täällä aiot jatkaa, niin uskon, että opit ajan kanssa, niin kuin me kaikki..;)

   Poista
 4. Kyllä se siitä alkaa luistaa, kun minullakin, jolla kaikki oli aivan utopiaa. Meni jotakin edes oikein ja kirjoiteltua saan.
  Saatikka teillä nuoremmilla jotka ymmärrätte näitä juttuja paremmin.
  SIIS, EI MUUTA KUIN ONNEA UUTEEN ALKUUN.

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle alulle tännä bloggerin puolelle!!! Minä vielä yritän "taistella" vuodatuksen kanssa... katsotaan kuinka kauan!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥