tiistai 13. marraskuuta 2012
Kesäkurpitsa-tomaatti-halloumipaistos
Syksyllä alkaa taas enemmän maistumaan nämä lämpimät kasvislisäkkeet. Eihän tässä mitään uutta ole keksitty, mutta meillä syödään paljon tämän tyyppisiä lisäkkeitä. Ohjeeseen ideaa olen ottanut joskus Yhteishyvän ruokaliitteestä.
Kesäkurpitsa-tomaatti-halloumipaistos
1 kesäkurpitsa
3 tomaattia
1 pkt halloumijuustoa
oliiviöljyä
balsamiviinietikkaa
välimeren yrttiseosta
mustapippuria
sitruunasormisuolaa
Viipaloi kesäkurpitsa, tomaatti ja halloumi. Lado vuokaan kaikkia aineksia vuorotellen. Lisää lopuksi päälle oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa ja mausteet. Paista 200 asteessa 20 - 30 min.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullisia kasvisruokia olet tehnyt. Tällaiset tosiaan alkaa jo tähän aikaan vuodesta maistua. Uunijuureksia on meilläkin jo pariin otteeseen tehty. Halloumi on hyvää ja sopii hyvin tällaisien ruokien joukkoon.:)
VastaaPoistaMinä olen nyt ollut aivan ihastunut tuohon halloumiin, kesällä grillattiin sitä mökillä kokoajan. Tämä teki kyllä kauppansa, yhtään ei jäänyt! Yritän välillä laittaa näitä meidän arkisiakin ruokia, syödäänhän meillä ihan oikeaakin ruokaa joka päivä, vaikka blogi onkin suuntautunut leivontaan.
Poista