torstai 15. marraskuuta 2012

Pinaatti-fetapasta

Meillä ei syödä lihaa joka päivä. Olen sekasyöjä, mutta pidän todella paljon esim. kasvisruoasta, kalasta ja kanasta. Nyt olen taas enemmän ajatellut ruoka-asioita erään bloggaajan ansiosta. Kysyin mieheltä, että mitä hän ajattelee, jos teen kasvisruokia enemmän, ja lihaa ei ole joka päivä tarjolla. Mies oli heti mukana ihan kympillä. Ei tämä nyt paljon muutoksia tuo, kun meillä usein on tosiaan esim. kalaa tai kasvisruokaa. Suuri kiitos muuten miehelleni, joka osallistuu ruoanlaittoon aina, kun pyydän. Jos hän ei osaa jotain asiaa, niin hän opettelee. :)


Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Tee sillä aikaa kastike. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää tomaatit, pinaatti ja kerma ja anna kiehahtaa. Lisää mausteet ja lopuksi fetajuusto. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Viimeistele parmesaanilla ja yrteillä ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥