keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Mustikkasuu facebookissa


Tervetuloa tykkäämään!
Vielä kuukausi sitten ajattelin, että ei ikinä... Tässä sitä nyt ollaan, facebook-sivut on luotu kokeeksi blogille. Blogin sivupalkista löytyy kuvake, josta sivulle pääsee.

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näytti facebookinkin puolella.:) Ei sinne taidakaan kommentit jäädä anonyyminä näkyviin, kun kokeeksi kirjoitin. Kommentti näkyi vain, kun olin sisälle kirjautuneena. Uloskirjautumisen jälkeen ei kommenttia enää ollut. Eli pitää tyytyä vain katselemaan niin kauan kuin ainoastaan henkilökohtaisilla tunnuksilla saa bloginimeäkin käytettyä.:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos näytti! Ja ennen kaikkea kiitos avusta ja hyvistä ohjeista!:) Hyvä että nähdään edes toistemme päivityksen facebookin puolella, vaikka ei kommentoimaan pystykään! Toivottavasti tuohon muutos tulee jossain vaiheessa, sillä en tosiaan henkilökohtaisia tunnuksia facebookiin vieläkään halua!

   Poista
  2. Eipä kestä kiittää. Mielelläni aina auttelen, jos voin.:) Kannattaa muuten facebookiin laittaa vielä myös mukaan linkki reseptiin.;)

   Minun pitää vielä yrittää saada blogiin koodattua postausten perään tykkäyspainike. Blogia aloittaessa en ymmärtänyt ottaa käyttööni tuota MBtfg+1 -rimpsua, mikä sinullakin aina näkyy kellonajan jälkeen, ja nyt blogger ei enää anna sitä minulle näkyviin, vaikka olen käynyt asetuksista sen ruksaamassa. Jostain syystä bloggerissakaan ei kaikki aina toimi niinkuin pitäisi. Kuvabloginkin puolella joudun aina kirjoittamaan kommentit ulos kirjautuneena, koska muuten kommentit tulee omalla nimellä. Kuvablogissa ei nimeä saanut muutettua samaan tapaan kuin ruokapuolella. Outoa...

   Poista
  3. Nyt on linkitkin lisätty. Vähän oli eilen sellainen olo, että jotain puuttuu, mutta en sitten keksinyt että mitä.. Linkityshän se oli tottakai..:D Tuolla sivuillasi olen vähän käynyt kurkkimassa, että miten tämä homma toimii.;)

   Enpä enää muista, että miksi tuon rimpsun otin käyttöön alussa, ajattelin kai että sitä voi vielä joskus tarvita. Tai sitten se on puhdas vahinko, minulla kun on tapana tehdä asiat aina kokeilemalla, ohjeet luetaan vasta kun kaikki muu on jo kokeiltu..:D Onpa tosi outoa tuo ettei nimeä voi muuttaa, minulla ei tuollaista ongelmaa ole ollut ollenkaan..:O

   Poista
 2. Mun pitäis ensin itse liittyä Facebookiin ennen kuin voisin tehdä sivut blogille.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivut blogille pystyy luomaan etusivun eli "rekisteröidy"-sivun alalaidasta kohdasta "Luo sivu julkkikselle, yhtyeelle tai yritykselle." Siihen ei tarvita omia tunnuksia.

   Kyllähän ne omat tunnukset helpottaisi tuota blogin facebook-sivun pitoa! Muiden sivuille ei onnistu jättämään kommenttia / tykkäyksiä. Siihen vaadittaisiin henkilökohtaiset tunnukset.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥