6 nektariinia (tai persikkaa, aprikoosia, omenaa, päärynää, ananasta tms.)
½ dl sokeria
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita
Pese ja lohko nektariinit. Kiehauta pannulla kaikki ainekset. Anna hedelmien kypsyä ja pehmetä 5 - 10 min miedolla lämmöllä. Tarjoillaan hieman lämpimänä kylmän vaniljajäätelön lisukkeena.
½ dl sokeria
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
50 g voita
Pese ja lohko nektariinit. Kiehauta pannulla kaikki ainekset. Anna hedelmien kypsyä ja pehmetä 5 - 10 min miedolla lämmöllä. Tarjoillaan hieman lämpimänä kylmän vaniljajäätelön lisukkeena.
Näyttää maukkaalta ja vaniljajäätelö sopii tähän hyvin!
VastaaPoistaJäätelön kanssa tällaiset on hyviä.:)
VastaaPoistaNiin on.:)
Poistanami,maistuisi vaikka aamupalaksi ;D
VastaaPoistaJoskus voi aamunkin aloittaa jäätelöllä!;)
PoistaIhanaa!! Jäätelö kruunaa herkun!
VastaaPoistaKyllä, jäätelö on piste iin päälle.:)
PoistaVoi nam..tämä vie kielen mennessään :)
VastaaPoistaTämä on ihana jälkiruoka, ja helppo!:) Nektariinit voi valmistaa vaikka grillissä.
Poista