perjantai 13. maaliskuuta 2015

Paprika-curry maustettua broiler-pastasalaattia


Elämää Koivurannassa blogin Nanne oli tehnyt herkullisen näköistä pastasalaattia, joten päätin kokeilla sitä heti! Meillä ainakin mieheen uppoaa kaikkein parhaiten ruokaisat salaatit, ja pastasalaatteja tehdäänkin aika usein. Todettiin molemmat, että oli kyllä parhaimpia pastasalaatteja, joita on tässä keittiössä kokeiltu. Tälläkin saralla on nimittäin tullut kokeiltua yhtän sun toista reseptiä, vain parhaimmat olen laittanut blogiin saakka. Ihanimmat oivallukset tässä salaatissa oli tuo paahdettu paprika (paprika vaan on niin paljon parempaa mielestäni käytyään uunissa) ja tuo Hesen paprika-curry salaatinkastike. Laitoin alkuperäisestä ohjeesta poiketen joukkoon vielä punasipulisilppua (lisään sipulia melkein kaikkeen) ja mietin, että myös feta voisi sopia aika hyvin tuonne joukkoon. Täytyy testata seuraavalla kerralla. Laitan tähän reseptiin nuo määrät sillä tavalla, miten itse tein (alkuperäisessä reseptissä ei ollut määriä).

Broiler-pastasalaatti

4 dl keittämätöntä tricolori-pastaa
3 kokonaista suolakurkkua 
grillattua paprikaa (1 iso (suippo)paprika tai 2 pienempää, myös säilyke käy)
1 rs kirsikkatomaatteja
½ tuorekurkkua
5 kpl broilerin rintafileitä
Hesburgerin paprika-curry salaatinkastiketta maun mukaan

½ punasipuli 
(fetaa, jos haluat)

Keitä pasta ja paista broilerit. Pilko muut ainekset sopiviksi suupaloiksi ja sekoita kaikki salaatin ainekset. Älä lisää heti koko pulloa salaatinkastiketta joukkoon, vaan testaile ja maistele.


Salaatti kannattaa tehdä maustumaan jo hyvissä ajoin tai edellisenä iltana. Kastiketta kannattaa lisätä vielä viimehetkillä pieni tilkka, sillä makaroni imee kaiken itseensä jääkaapissa muhiessaan.

6 kommenttia:

  1. Minä kans "kuolasin" Nannella tämän samaisen salaatin perään....en vaan vielä ole tehnyt. Herkulliselta näyttää. Toivottavasati minäkin saan aikaseksi ensi viikolla tehä tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kannattaa kyllä kokeilla. Me tykättiin tosi paljon ja seuraavana päivänä salaatti oli parhaimmillaan.:)

      Poista
  2. Pastasalaatit on tosi hyviä, vaikka tosi harvoin tuleekin tehtyä. Tämä salaatti sopisikin vaikka vappujuhliin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika harvoin meilläkin tehdään, mutta näin kevään tullen tekee mieli taas tehdä enemmän ruokaisia salaatteja.:) Pastasalaatit ovat siitäkin käteviä, että ovat hyvä eväs vaikka töihin.

      Poista
  3. Nam, täälläkin on mietiskelty vaikka mitä pastasalaatteja jostain syystä lähipäivinä, pitääkin kehitellä broilerista yksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ruvetaan aina keväällä tekemäään näitä ruokaisia salaatteja. Käyvät ihan ateriastakin, jos vaikka tarjoaa vielä hyvää leipää salaatin kanssa.:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥