sunnuntai 6. huhtikuuta 2014
Lämmin tomaatti-halloumisalaatti
Tämä salaatti syntyi mitä-kaapista-löytyy perjaatteella. Minulla oli paljon kypsiä tomaatteja, jotka paistoin pannulla oliiviöljyssä ja maustoin meiran lämpimällä mausteseoksella jossa on tomaattia, timjamia, mustapippuria, paprikaa, valkosipulia, karhunlaukkaa ja oreganoa.
Lämmin tomaatti-halloumisalaatti
jäävuorisalaattia
friseesalaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
basilikaa
kypsiä tomaatteja
meiran tomaattista pasta- ja yleismaustetta
mustapippuria
sormisuolaa
1 pkt halloumijuustoa tai grillijuustoa
Huuhtele salaattiainekset. Revi salaatti, pilko kurkku paloiksi ja puolita kirsikkatomaatit. Kokoa salaattipohja vadille.
Puolita kypsät tomaatit. Mausta puolikkaat ja paista tomaatteja hetki kuumalla pannulla oliiviöljyssä.
Paahda grillijuusto kuumalla kuivalla pannulla.
Kokoa salaatti loppuun ja koristele tuoreella basilikalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Halloumi on niin ihanaa :)
VastaaPoistaSamaa mieltä!:)
PoistaNäyttää herkulliselta ja on hyvät ainekset. Halloumi on hyvää!:)
VastaaPoistaKiitos Katja. Halloumi on ihan suosikkini salaatissa. Kesällä sitä tulee grillattua kokoajan.;)
Poista