torstai 13. helmikuuta 2014
Juustoinen persikkabroileri
Tämä ruoka on ollut kokeilulistallani jo tovin. Nyt lomalla tekikin mieli kokeilla jotain uutta. Voimakkaamman juuston maun tähän ruokaan saisi Aura-juustolla. Aivan ihanaa ruokaa olikin, tulen tekemään vielä monta kertaa. Lisänä meillä oli riisiä + herne-maissi-porkkanasekoitusta, ja miehen tekemää hyvää salaattia. Kiitos ohjeesta menee Makunautintoja Mimmin keittiöstä -blogiin.
Juustoinen persikkabroileri
4 broilerin rintafilettä + lihojen maustamiseen sitruunapippuria, suolaa, currya, sitruunaista hunajaa ja paprikajauhetta
3 kpl isoja persikan puolikkaita
Kastike:
3 dl ruokakermaa
1 rkl chilikastiketta (voimakasta)
2 pientä valkosipulin kynttä
n.100 g laktoositonta sulatejuustoa
pitsamausteseosta (n.1 tl)
suolaa
currya
Laita lihat uunivuokaan ja mausta ne ihan reilulla kädellä molemmin puolin. Ruskista lihojen pinta 200-225 asteisessa uunissa. Tee sillä aikaa pinnalle tuleva kastike kuumentamalla ainekset tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää mausteita ja tarkista kastikkeen maku. Kuutioi persikat ja levitä lihojen päälle uunivuokaan. Kaada kastike vuokaan. Kypsennä 175-200 asteisessa uunissa n.40 min. Tarkista lihojen kypsyys.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkun näkönen annos, nam..
VastaaPoistaHyvää Ystävänpäivää ♥
Ruoka oli hyvää. Kiitos.:)
PoistaOnpa aurinkoista ruokaa, ihanan värikästä! Tykkään persikasta joten tämäkin on varmasti herkku ruokaa!!
VastaaPoistaNiin ja ihanaa ystävänäpäivää <3
PoistaTästä tuli yksi suosikeistamme. Helppo ja hyvä broileriruoka. Kiitos.:)
PoistaNälkähän tässä taas ihan tulee. Ihan vaikuttaa sellaiselta ruoalta, joka meilläkin uppoaisi.:)
VastaaPoistaVaarallista, varsinkin iltaisin käydä blogikierroksella.;) Meille maistui.:) Hyvää arkiruokaa.
Poistaherkkuruokaa,minäkin tein,mutta fetajuustolla,mutta en käsitä minne kuvat ruoasta katosivat kamerasta,ei niitä ole missään :/
VastaaPoistaTähänkin voi laittaa haluamaansa juustoa, tai mitä nyt kaapista vaikka sattuu löytymään.:) Harmi ettei kuvia löytynyt.:(
Poista