Rocky Road
Sulata haluamasi suklaa mikrossa tai vesihauteessa, sekoita joukkoon ainakin vaahtokarkkeja ja (suola)pähkinöitä. Mukaan voi laittaa myös rusinoita, riisimuroja, värikkäitä suklaarakeita tai keksimurua (tai mitä haluatkin). Laita seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Koristele vielä pinta vaahtokarkeilla. Laita massa jääkaappiin kovettumaan. Leikkaa paloiksi.
Helppoa herkkua, vaikka joululahjaksi!
tätä pitää tehdä,ohje on ollut odottamassa jo pitkään...nam
VastaaPoistaKokeile vain, vaikka jouluksi=)
PoistaKokeilulistalla on ollut jo kauan. Koskahan toimertuisi tekemään...
VastaaPoistaJa lista vain kasvaa ja kasvaa..:D Tuttu tunne. Minä kokeilin näitä jo edellisen blogin aikana, nyt tein uudelleen koska halusin päivittää kuvankin.
PoistaNää on niin hyviä!!! Taidanpa tosiaan tehdä näitä joululahjaksi!!
VastaaPoistaMaistuu kyllä kaikenikäisille nämä herkut.:)
PoistaTaattua herkkua, vaikka minkälaisena versiona. Olen tehnyt monet kerrat ja vienyt kyläreissuviemisinä ja koonnut kollegoille herkkupaketteihin joulun aikana.... kaikki ovat tykänneet. Ja tähän saa upotettua kaikki jämät suklaalevyistä, mikä vaan passaa.
VastaaPoistaMinullakin oli kaappiin jäänyt jämäsuklaita ja kaikki päätyivät tähän herkkuun, näppärää. Kyllä tästä suurin osa varmasti pitää.:) Olisipa lapsena ollut tällaisia herkkuja, on näitä ihan kiva tehdä aikuisenakin:P
Poistajos joululahjaksi tätä väsää niin milloin sitä kannattaa tehdä ,että säilyisi hyvänä myös ettei lahjan saaja saa pilaantunutta :)
VastaaPoistaItsetehdyt makeiset säilyvät aina vähemmän aikaa, kuin ostetut, joten on vaikea arvioida kuinka kauan ne säilyvät. Viikkoa ennen voi varmasti tehdä, säilyttäisin kuitenkin viimeiseen asti viileässä, pimeässä paikassa ja rasiassa, ettei tule muita makuja / hajuja. Toivottavasti tästä vastauksesta on edes jotain hyötyä sinulle.:)
Poista