maanantai 13. toukokuuta 2013

Mustikkasuu Instagramissa!

Pitkään olen jo suunnitellut liittyväni Instagramiin. Nyt vihdoin viikonloppuna latasin ohjelman älypuhelimeeni ja aloitin lisäilemään sinne kuvia, joita onkin kertynyt vaikka kuinka paljon. Aina ei tule kanniskeltua järjestelmäkameraa mukana, ja puhelimella tuleekin ikuistettua monia kivoja hetkiä joita ei ehkä muuten tulisi kuvattua. Toisaalta joskus otan kuvia myös puhelimella, vaikka kuvaankin järjestelmäkameralla.

Olisi kiva kuulla, onko muita bloggaajia Instagramissa tai aiotko kenties liittyä? Yllättävän helppoa liittyminen ja kuvien lisääminen oli. Myös merkin luominen sivuille onnistui tosi nopeasti.:)

Minut löytää Instagramista nimimerkillä mustikkasuu. Myös sivupalkissa on tuo sama kuvake, joka on tässä alapuolella. Sitä klikkaamalla pääsee kurkkimaan sivulleni.

Instagram

Tervetuloa tutustumaan ja seuraamaan sinnekin. Laitan kuvia ruoasta ja leivonnasta, mutta paljon myös aiheen ulkopuolelta. Enemmänkin tuo on sellainen kuvapäiväkirja, kuten tuo toinen blogini Slow Lifestyle. Kuvapäiväkirja, jota tulee päivitettyä useammin, nopeammin ja kätevämmin.:)

Ja muistakaa, että Mustikkasuun blogipäivitykset löytyvät myös Facebook-sivuiltani.
Klikkaa kuvaketta sivupalkissa ja käy tykkäämässä!

Oikein ihanaa alkavaa kesää kaikille!
Myöhemmin tällä viikolla lisään blogiin äitienpäivän tarjoiluja.Tässä teille vielä aurinkoinen kuva uudesta runkoruusustani, jossa on mieletön tuoksu ja upeat kukat!

4 kommenttia:

 1. Kiva, että olet liittynyt instagramiin. Nähdään myös siellä :)

  VastaaPoista
 2. En ole oikein tuohon Instagramiin perehtynyt, mutta olen katsellut, että aika moni blogikin siellä jo on. Ei vain taida puhelimeeni enää lisää ohjelmia mahtua.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä myöhemmin vielä innostut.;) Voihan senkin kokeeksi ladata ja sitten poistaa jos ei miellytä. Minä latailen aina kaikenlaisia ohjelmia, joihinkin kyllästyn nopeasti ja sitten tulee jotain poistettuakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥